Monday 26 November 2007

That's nuts!

Vakar domāju, domāju, kamēr izdomāju. Izdomāju vidusceļu. Pilns attālums būtu bijis koja-kino-koja. Tā vidū atrodas alkohola veikals, ko izvēlējos. Saprotams, alus bez riekstiem un čipsiem nav arājs. Čipsi, tas tā. Bet riekstos gan baisos trāpīju. Mandeles laima un čili sālījumā. Interesanti, bet ne tik ļoti, kā uzraksts paciņas aizmugurē: Almonds are a member of the peach family. Lai kādi locekļi nebūtu mandeles, pāris jaunumu:

1. Piektdienā, kad pasēdēšana pie eglītes gan bērnudārzos un skolās, gan birojos un garāžās būs beigusies, ir jādodas uz "Fontaine Palace" Liepājā. 21.decembrī tur "SKYR piedāvās..."

PICNIC - grupa no Igaunijas, trio. Reiz viņi bija pazīstami ar nosaukumu dON'T, taču nomainīja to (ja godīgi, es arī būtu mainījis, jo tizli izskatās un izklausās). Paši sevi ielikuši kaut kur starp electronica un indie. Iespējams, daļa taisnības ir katrā no šiem svešvārdiem. Iespējams, kādam atgādinās Tribes Of The City, taču ar krietni lielāku devu minētās elektronikas un mīlīgākām melodijām.

ŽIDRŪNS - kvartets no Pilsrundāles, kura septembra sākumā ierakstītais albums "Židrūnam sāp" ir plānots kā nākošais SKYR izdevums. Enerģiska rokmūzika, kuras pirmais trumpis ir dziesmu lirikas, bet otrais - balss, kura koncertos lielākoties spēj būt apskaužami taisna.

DJ JĀNIS ŽILDE - pēdējie divi vārdi, šķiet, komentārus neprasa. Visticamāk, pirmais gan. Lūk, brīnumi notiek. Cilvēks, kuru retais varētu iedomāties pildām diskžokeja pienākumus, ir ekskluzīvā kārtā piekritis piedalīties!


2. Parīt Celtic tiekas ar Shakhtar. Pirmajā spēlē gucuļi uzvarēja ar 2:0. Jārevanšējas! Citādi otrā kārta katoļiem ies secen...


3. Aizmirsu... Kaut kas bija, bet - kas?

No comments: