Thursday 1 May 2008

Ej, kur neiedams, bet tur gan aizej!

Johaidī! Viens no pēdējo dienu priecīgākajiem atklājumiem - japāņu pēcrokeri Mono jūlijā uzstāsies še pat blakus, Tartu!!! Lai kādi nebūtu katra individuālie plāni vasarai, kas (varu derēt) ir lielā mērā saistīti ar ceļošanu, atpūtu brīvdabā un abu apvienošanu ar muzikālām izklaidēm, festivāls Plink Plonk garām nav laižams nekādā gadījumā! Nudien. Saskaņā ar šodienas Latvijas Bankas valūtas kursu, ieeja uz šo koncertu maksā nepilnus 9LS... Johaidī!



Kas īsti notiek pašu mājās?

* Infantīle - iepriekšējā gada fotouzņēmumi, kā arī šī gada grupu sastāvs mudina pamatoti cerēt...

* Sarkasms - grūti spriest, pirmais gads, taču programma šobrīd pavāja.

* Fonofest - joprojām neesmu sapratis šī festivāla nolūkus un koordinātes t.s. "neatkarīgo" Latvijas vasaras festivālu kartē. Nē.

* Fontaine Festival - ja drīzumā "resno galu" nepapildina kāds pievilcīgs nosaukums, nē.

* Metal Show Open Air - iespējams, interesanti. Je neko vairāk, tad dzirdēt un redzēt Cradle of Filth un Agnostic Front.

* Positivus AB Festival - tāpat kā viņgad, nē. Nekādā gadījumā, ja reiz ievadā minētais!

* Zvēra 2008 - par! Pilnīgi un noteiki, jo, par spīti trūkumiem un trūkumiņiem, iepriekšējie gadi ir iemācījuši šo festivālu par savu veidot pašam.

* Zaļumballe - pagaidām vien baumu līmenī, kas vispār kas tāds vai puslīdz tāds būs. Jādzīvo, jāskatās...

Par pārējiem, ja tādi arī ir, šobrīd ziņu nav. Nav arī vēlmes ko vairāk zināt. Ā, bet ir vēl viens pasākums pie kaimiņiem, kuru vērts pieminēt, kaut arī sakostiem zobiem, jo šie kuro reizi ņem un savā lēnīgumā un klusībā izdara tā, lai mums, latviešiem, mutes pavērtos. Proti, jūlija pirmajā nogalē - Schilling, kurā pagājušajā gadā spēlējusī Kimya Dawson vien ir ko vērta!

No comments: